JE BAND ZO

Je Band ZO! is een band in oprichting. Onze wens is om samen een band te vormen, waar we liedjes mee kunnen maken, mixen en dan willen we natuurlijk optreden en muziekclips maken.

Op dit moment bieden we muziek als activiteit. Je kunt samen muziek maken, maar dit kan ook alleen. Er kan gezongen worden, of je kunt leren om een instrument te bespelen, zoals keyboard of gitaar. Ieder op eigen niveau.

In de voorstellingen van ZO Theater, maken we ook muziek en daarvoor maken we zelf liedjes. Dat vinden we ZO!  Lijkt je het leuk om dagbesteding bij ons te krijgen?

  Of heb je een andere vraag of opmerking? 

  Vul dan het contactformulier in.

  We proberen zo snel mogelijk antwoord te geven.

  Bekijk ook ZO Theater

  Bij ZO Theater worden verschillende disciplines aangeboden, zoals dans, theater en film. We gaan werken aan verschillende kleinere en grotere voorstellingen, presentaties en filmprojecten. Meehelpen achter de schermen bij film- of theaterproducties is ook mogelijk.

  Bekijk ook ZO Atelier

  In het atelier kan je tekenen, schilderen, werken met textiel, en nog veel meer. Samen kijken we hoe we jouw idee kunnen uitwerken tot een mooi eindresultaat. Het wordt vast schitterend.

  Deze website is gemaakt door Project Icarus!

  Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

  Wil je ook je website laten maken door Project Icarus? Klik dan hier