Wij Zijn ZO

Onze kunstenaars en artiesten zijn ZO!

Daarom willen we ze graag aan jullie voorstellen.

Ik ben Heidi

Ik vind het heel leuk bij Stichting ZO.Ik ben in oktober gekomen, het is bijna 5 jaar geleden.Ik kan mezelf zijn. Je hoeft niks, je mag doen wat je leuk vind. Ik vind het leuk om kaarten en CD kaarten

Lees verder »

Ik ben Leo

Ik ben Leo. Ik werk al 5 jaar bij Stichting ZO. Muziek is mijn lust en mijn leven, ook wil ik weleens een toneelstukje doen en ik zit altijd wel goed in mijn rol. In de 5 jaar dat ik

Lees verder »

Ik ben Sanne

Ik hou van theater, ik vind het leuk om er naar te kijken en ik ga graag naar voorstellingen. Bij Stichting ZO doe ik graag mee aan theater. Ik speel graag verschillende rollen: lief, boos, grappig, gemeen, bang en een

Lees verder »

Ik ben Michelle

Hoi, ik ben Michelle. Ik werk al bijna 3 jaar bij Stichting ZO met veel plezier. Ik schilder graag en mijn kunst bestaat voornamelijk uit katten schilderen. Dit omdat ikzelf ook twee katten heb en gek ben op katten. Daarnaast

Lees verder »

Ik ben Kyara

Ik ben Kyara. Ik hou erg van dansen en theater, ik oefen graag verschillende toneelstukjes. Ik vind het leuk om op muziek van K3 en Kinderen voor Kinderen dansjes te maken. Ik maak ook graag muziek. Een schilderij maken met

Lees verder »

Ik ben Julie-Anne

Hallo ik ben Julie-Anne. Ik werk bij stichting ZO. Hier maak ik verschillende kunstwerken. Zoals schilderen en tekenen op glas en porselein. Ik zwaai met de verf kwast en maak mooie schilderijen. Mijn inspiratie haal ik van afbeeldingen op mijn

Lees verder »

Ik ben Annebel

Ik ben Annebel. Ik vind het erg leuk om te knutselen en dansen. Ik ben erg goed in verhaaltjes maken. Maar begeleiders plagen kan ik het allerbeste. Op de dagbesteding help ik mee met het planbord in te delen. Ik

Lees verder »

Ik ben Lisanne

Ik ben Lisanne, ik ben bij Stichting ZO begonnen voor schoolstage en ook bij de Witte Schuur kennis gemaakt.Toen ik geslaagd ben voor school ben ik bij ZO gaan werken.Ik vind het leuk om theater te spelen, wandelen, kaarten maken,

Lees verder »

Ik ben Marianne

Hoi ik ben Marianne, Ik werk bijna 5 jaar bij Stichting ZO. Als ik aan het werk ben ga ik vaak borduren daar maak ik verschillende kunstwerken mee. Tekenen/kleuren vind ik leuk om te doen. Verder ga ik af en

Lees verder »

Ik ben Pricilia

Hoi ik ben Pricilia. Ik ben van Molukse afkomst ik weet erg veel van mijn Molukse cultuur. Ik hou heel veel van Tik Tok, dat is een app waarbij je dansjes van andere kan zien en die vervolgens dan kan

Lees verder »

Ik ben Sami

Ik heet Sami Frima, en ben een kunstenaar die woont in Tiel en werkt bij Stichting ZO een creatieve dagbesteding waar onder andere atelierwerk wordt aangeboden. Ik heb inmiddels al wat exposities gehad en ik vind het erg leuk dat

Lees verder »

Ik ben Janny

Hallo allemaal ik ben Janny. Ik ben op 4 september 2023 begonnen bij Stichting ZO en ben er dus net pas, vanuit Opijnen kom ik 2 dagen in de week naar de dagbesteding. Ik vind het erg leuk om te

Lees verder »

De begeleiders zijn ook ZO!

Ik ben Chava

Hoi, ik ben Chava. Samen met mijn moeder heb ik ongeveer 25 jaar geleden Stichting ZO opgericht. In die tijd organiseerden we voornamelijk creatieve vakanties en cursussen. In 2015 heb ik samen met Leona ZO Dagbesteding opgericht. We zijn met

Lees verder »

Ik ben Kimberley

Hoi, ik ben Kimberley.   Mijn avontuur bij Stichting ZO begon in 2020. Ik heb stagegelopen van een jaar, het jaar waar ik voor het eerst kennis mocht maken met het werken in de zorg. Die eerste stap bracht me

Lees verder »

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus? Klik dan hier