Ik ben Eline

Ik ben Eline, maar op de dagbesteding sta ik bekend als de wandelende encyclopedie. Ik ben in 2018 begonnen als stagiaire bij ZO en ben na 1,5 jaar stage aangenomen, nadat ik mijn diploma (Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg) had behaald. Ik werk er nu dus al een lange tijd met veel liefde en plezier. 

Ik heb in de tijd dat ik stage liep tot de dag van vandaag erg veel geleerd en ik ga nog veel meer leren. Mijn motto is dus ook: Een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd. 

Ik zal kort wat over mezelf vertellen:

Van kinds af aan ben ik altijd al erg geïnteresseerd geweest in mensen en wilde ik iedereen helpen en alles leren. Dat is over de jaren heen niet veranderd, maar mijn interesses zijn wel wat breder geworden. 

Ik geniet van bijna alle genres van muziek en vind het ook leuk om zelf met mijn piano, gitaar of kalimba bezig te zijn. 

Ook lees ik graag. Of het nu fantasy, thrillers of non-fictie is, het staat allemaal op mijn boekenplank. Sinds kort probeer ik zelf ook wat meer te schrijven. Dit heb ik altijd al leuk gevonden, maar het kost erg veel tijd. 

Andere hobby’s van mij zijn: sporten, tekenen, zingen, gamen, tuinieren, nieuwe dingen leren en buiten zijn. 

Stichting ZO is voor mij een erg bijzondere plek. Ik ben super trots om te werken met collega’s die echt om de deelnemers geven en passende zorg willen bieden. Iedereen kan en mag hier zichzelf zijn en dat geeft een erg warm en huiselijk gevoel. 

Voor mij is er niets beter dan de mensen om me heen te zien genieten en lachen. Wat een geluk dat ik dat elke dag weer mag zien bij ZO!

Deze website is gemaakt door Project Icarus!

Project Icarus is een uitdagende en leerzame plek voor jongvolwassenen met een beperking die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van computers en ICT.

Wil je ook je website laten maken door Project Icarus? Klik dan hier